Sluiten

Weet waar uw voertuig is!

Track en Trace is onderdeel van Regent Mobile Security en samen maken we ons hard voor een veilige leefomgeving, met name voor uw mobiele objecten.

Inloggen

030 - 2516164 |
BrommobielMultiRegent
inlog track & trace

g

Verkoop

Overweegt u de aanschaf van een nieuwe auto? Door onze jarenlange ervaring met het leveren en onderhouden van alle merken auto’s, kunnen wij u goed adviseren. Kom eens vrijblijvend langs voor een gesprek!

Elke nieuwe auto wordt door ons geleverd met volledige fabrieksgarantie. Het maken van een proefrit is vanzelfsprekend mogelijk, evenals het inruilen van uw huidige auto. Omdat wij ook de nieuwste technieken op voet volgen, kunnen wij u ook helpen bij de (zakelijke) aanschaf van bv een (plug-in) hybride of volledig elektrische auto. Wij hebben een eigen laadpaal op ons terrein.
bovag-garantie-ligier-group-microcar-dealer
Ervaar zelf ook de toegevoegde waarde van een objectief advies. Velen gingen u voor!

Wilt u niet kopen maar leasen? Ook dan kan bij ons. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van operational of financial lease.

AMPERA-+-TWIZZY-1-Copy

Gebruikte auto’s (occasions)

Overweegt u de aanschaf van een gebruikte auto? Wij hebben voor u de volgende mogelijkheden:

  1. Wij hebben in onze gebruikte voorraad een voor u geschikte auto staan. Wij zorgen zelf voor het rijklaar maken van de auto. Uw nieuwe auto krijgt voor aflevering een grote onderhoudsbeurt, APK, 6 maanden BOVAG-garantie en Nationale AutoPas. Hiermee koopt u een groot stuk zekerheid. Uw huidige auto kunt u – ongeacht merk of leeftijd – bij ons inruilen.
  2. U geeft ons een zoekopdracht. Hieraan zijn voor u geen kosten verbonden. Aan de hand van de omschrijving van uw wensen/eisen gaan wij voor u op zoek naar een goede en geschikte auto. Een goede prijs-prestatieverhouding is hierbij voor ons het uitgangspunt. Hebben wij een auto gevonden, dan kijken wij de auto volledig na voordat u tot aanschaf overgaat. Dus voor u beslist weet u waarvoor u kiest. Voordat de auto gaat rijden krijgt uw nieuwe auto van ons een grote onderhoudsbeurt en APK, 6 maanden BOVAG-garantie en een Nationale AutoPas. Ook in deze situatie koopt u dus met maximale zekerheid. Uw huidige auto kunt u gewoon bij ons inruilen, ongeacht merk of leeftijd. Ook kopen wij auto’s in, b.v. in een situatie dat u een lease-auto krijgt. Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

auto-verkoop-garage-van-der-wind-utrecht
Handige links om u voor te bereiden:

  1. informatie over de houderschapsbelasting voor uw nieuwe auto
  2. weet wat uw nieuwe auto (geremd of ongeremd) mag trekken
  3. RDW – informatie over autogegevens, kentekenaanvragen etc.