Een andere auto…… wij kunnen u helpen!

Op zoek naar een goede en betrouwbare occasion? Op onze website kunt u 24 uur per dag de auto van uw keuze bekijken, of zoeken in onze overige voorraad gebruikte auto’s. Ook kunt u een zoekopdracht plaatsen. Heeft u uw nieuwe auto bij ons gevonden en wilt u langskomen voor een proefrit? Als u even vooraf belt dan reserveren wij ruim voldoende tijd voor u. De koffie staat klaar!

aankoop-block

Nieuwe auto kopen?

Een nieuwe auto kopen lijkt eenvoudig, maar dat is het vaak niet. Zoveel merken, uitvoeringen en mogelijkheden. En wie een showroom binnenstapt gaat ook met een auto van dat merk naar buiten, terwijl misschien een ander merk veel slimmer is. Wilt u gewoon onafhankelijk advies van mensen die vooral kijken wat voor u slim is ?Kom dan eens lang bij Garage van der Wind! We hebben veel ervaring met alle merken (ook nieuwe) auto’s en kunnen u elke nieuwe auto leveren tegen dezelfde prijs als iedere dealer. Ook acties en garantievoorwaarden zijn bij ons gelijk! Auto inruilen? Dat kan! Een proefrit maken? Dat kan ook. Wij helpen u graag! Natuurlijk moeten wij soms iets meer regelen omdat we geen dealer van een (1) merk zijn. Maar daar staat tegenover dat wij veel beter dan gemiddeld in staat zijn te vergelijken en belangeloos advies te geven. Benieuwd?

Maak nu een afspraak!

zoekopdracht-block

Zoekopdracht?

Wilt u geen zorgen, niet eindeloos zoeken, rondbellen en wakker liggen als u een nieuwe gebruikte auto zoekt? Wij kunnen u helpen! Met onze jarenlange ervaring in de werkplaats en de verkoop van alle merken auto’s zijn wij goed in staat u te helpen met een goede kwaliteit gebruikte auto. Iedereen wil graag de zekerheid van een goede, eerlijke auto. Helaas is niet elke auto die te koop staat even goed. Welke moet je dan kiezen? En waar moet je op letten? En waarom zou je iets meer betalen als het voor minder ook kan? Of zit daar dan toch een addertje onder het gras ? Wilt u die zorgen kwijt maar wel een goede auto kopen, bel dan ons! Wij zoeken aan de hand van uw wensen de juiste occasion. We controleren de auto altijd voor aankoop, meten bv de lakdikte om evt. schade’s vast te stellen, controleren onderhoud, algemene staat, km.stand en de prijs. Maar ook of de auto geïmporteerd is b.v. Zo weet u vooraf wat u koopt. Is de auto goed bevonden dan zorgen voor transport en maken wij zelf uw nieuwe auto rijklaar. Wilt u ook zo gemakkelijk en met zoveel zekerheid uw nieuwe occasion kopen?

Neem dan contact op!

aankoopblocks

Lease

Ja, dat kan! Leasen – of dat nu prive is (private lease), of zakelijk (financial en operational lease) – start bij ons niet met een aanbod, maar met een gesprek over je wensen. Bij ons staat niet het aanbod, maar je eigen wensen centraal. Die wensen helpen ons om je goed te adviseren. Zodat de oplossing ook goed bij je past. Om ruim voldoende aanbod te kunnen bieden werken wij samen met een landelijk werkende leasemaatschappij. Dankzij deze samenwerking kunnen wij snel schakelen, kiezen uit een grote voorraad (snel) beschikbare auto’s en tegelijk professioneel werken.

Meer informatie

aankoopbegeleiding-block

De juiste beslissing…. ?

U heeft bij een ander bedrijf de auto van uw wensen/dromen gezien? Wij kunnen u begeleiden bij de aankoop. Professionele aankoopbegeleiding zorgt ervoor dat u de juiste beslissing neemt, niet teveel betaalt en de aanschaf afhandelt via ons bedrijf. Wel zo vertrouwd!
Een auto kopen is voor de meeste mensen niet iets wat ze dagelijks doen. Bovendien heeft niet iedereen voldoende kennis van de technische aspecten van een occasion. Daarom is het verstandig om een specialist in de arm te nemen. Wij kunnen op afstand al diverse zaken beoordelen, gaan desgewenst mee naar de auto of zorgen voor transport en kunnen helpen bij het aankoopproces. U kunt zelfs de financiële afhandeling via ons bedrijf laten lopen, waarmee u nog beter profiteert van onze garantie mogelijkheden en technische kennis en ervaring. Auto aankoopbemiddeling?

Neem nu contact op!