Onderhoud

Goed onderhoud van uw auto vraagt om ervaren en betrokken vakmensen. Wij hebben zeer ruime ervaring met het onderhoud van alle merken auto’s. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres!

Goed en tijdig onderhoud zorgt ervoor dat uw auto betrouwbaar blijft. Daarnaast is het beter voor de waarde van uw auto. Natuurlijk kost onderhoud geld, maar: onderhoud niet (op tijd) uitvoeren kost vaak (veel) meer geld. Want vaak is er dan meer (gevolg) schade en soms ook onnodige extra kosten.  En het levert ook nog meer “gedoe” op. Dus ons advies: investeer in goed onderhoud om geld te besparen!

In onze moderne werkplaats hebben wij o.a. apparatuur voor uitlijnen, uitlezen, aircoservice, motorreiniging, een remmenbank etc. Elk jaar volgen alle monteurs diverse cursussen om de nieuwste ontwikkelingen mee te krijgen. De meesten zijn dan ook officieel diagnosespecialist, 1e monteur en APK-keurmeester. Ook zijn wij officieel erkend GMTO diagnosespecialist en EV/Hybride specialist. Dit is herkenbaar aan ons muurschild. Al in 2012 hadden wij een eigen elektrische auto en een laadpaal, om zo ervaring op te doen en kennis te verzamelen. Daar profiteert u van! Een geruststellend gevoel: u brengt uw auto bij mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Dat merkt u.

Voor het onderhoud maken wij naar wens gebruik van orginele of orgineel gelijke (OE) onderdelen. Ook immitatie- en tweedehands onderdelen behoren tot de mogelijkheden. Wel kijken we altijd welke keuze slim is en verantwoord. Daarom kiezen we graag in overleg met u wat het beste is. Zo krijgt u vooraf een eerlijk en goed advies. Ons motto is: we doen wat nodig is om uw auto betrouwbaar en veilig te houden, maar we houden rekening met uw portemonnee!

Maak nu een afspraak
apk utrecht
shutterstock_773474023
apk utrecht