Je (private)leaseoplossing bij je eigen garage, kan dat?

Ja, dat kan! Leasen start bij ons niet met een aanbod, maar met een gesprek over je wensen, of het nu prive is (private lease), of zakelijk (financial en operational lease). Want dat is wat wij belangrijk vinden: je wensen staan centraal en die wensen helpen ons om je goed te adviseren. Zodat de oplossing ook goed bij je past. Om ruim voldoende aanbod te kunnen bieden werken wij samen met een landelijk werkende leasemaatschappij. Dankzij deze samenwerking kunnen wij snel schakelen, kiezen uit een grote voorraad (snel) beschikbare auto’s en tegelijk professioneel werken.

Hier wil ik meer over weten

"Leasen gaat toch altijd om de beste prijs?"

Ja. Of….. toch nee? Natuurlijk wil je een goede leaseprijs per maand, maar bijna iedereen vindt een goed advies ook erg belangrijk. Evenals goede leasevoorwaarden. Want goedkoop kan ook duurkoop zijn of worden. En juist waar het gaat om advies en goede voorwaarden willen en kunnen wij het verschil maken voor u. Leasen gaat niet alleen om prijs, maar ook om advies, voorwaarden en nog veel meer. En leasen “om de hoek” bij je eigen garage betekent ook dat je eigen garage je aanspreekpunt is. En blijft. Voor alles. Zoals altijd. Dat wil je toch ook?

shutterstock_345801482
navigatie

"Wat is voor mij de beste leaseoplossing?"

Omdat leasen maatwerk is, willen wij graag met je meedenken. Want: niet iedereen wil een lange looptijd en niet iedereen rijdt heel weinig kilometers. Misschien wil je de auto aan het einde van het contract wel overnemen, of wil je juist rekening houden met mogelijke veranderingen in je leven? Want die kleine, leuke auto voor een laag maandbedrag past misschien wel helemaal niet als er een kleine geboren wordt. Allemaal zaken om rekening met te houden en waar wij in kunnen adviseren.

"Dus ik hoef niet persé naar een leasemaatschappij of een grote dealer?"

Nee. Vergelijk het met een taart bij de supermarkt: daar koop je wat er in de aanbieding is of wat er in de vitrine ligt. Bij de bakker gaat het heel anders: de bakker kent je als klant en vraagt wat je belangrijk vindt. Hij maakt maatwerk voor je, waar je dan ook veel blijer mee bent. Zo willen wij ook werken. Dat is wat we je kunnen bieden.

Neem contact op