Sluiten

Weet waar uw voertuig is!

Track en Trace is onderdeel van Regent Mobile Security en samen maken we ons hard voor een veilige leefomgeving, met name voor uw mobiele objecten.

Inloggen

030 - 2516164 |
BrommobielMultiRegent
inlog track & trace

g

Nieuwe en gebruikte winterbanden

Als u bedenkt dat uw banden het enige contact met de weg zijn, is duidelijk dat goede banden erg belangrijk zijn. Kwalitatief goede banden hoeven niet duur te zijn! Wij leveren elk merk band met een scherpe korting. Voor winterbanden hebben wij eigen opslagmogelijkheid, zodat u niet zelf uw winterbanden/wielen hoeft op te slaan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en voordelen die wij u kunnen bieden, neem dan contact met ons op: 030 – 2 516 164.

 

Gebruike winterbanden/winterbandensets:

Wij hebben diverse nieuwe maar ook gebruike winterbanden/sets op voorraad. Vooral bij gebruikte winterbanden/velgen is het belangrijk dat het kwalitatief goed is: dus geen breuken in de band of kromme velgen. Want met een glijpartij kan een velg/band flink beschadigd raken. Ook hierbij geldt dat uw banden slechts het enige contact met de weg zijn, daarmee is de kwaliteit zeer belangrijk. Gebruikte banden/velgen controleren wij daarom vooraf, zodat u weet wat u koopt!

Hieronder komt binnenkort een overzicht van de beschikbare sets. Wilt u vast weten of wij u kunnen helpen? Bel dan: 030 – 2 516 164.