APK Keuring

Al sinds 1981 zijn wij erkend APK bedrijf in Utrecht! Wij doen alle APK-keuringen voor voertuigen tot 3500kg. Zoekt u een APK station voor benzine, diesel en LPG, maar ook APK voor hybride, plug-in of volledig elektrische auto's? Maak dan een afspraak! Tip: Als u de jaarlijkse APK combineert met de jaarlijkse onderhoudsbeurt is de APK gratis. Ook hoeft u uw auto dan maar 1 keer een dag te missen. Lekker makkelijk en zo blijft u auto goed in conditie!

De APK is een verplichte keuring die elke auto moet krijgen vanaf 3 of 4 jaar. Dit hangt af van de brandstofsoort. Bij de APK wordt de auto op alle belangrijke veiligheids- en milieu eisen gecontroleerd. Elke auto moet voldoen aan de wettelijke minimumeisen die door de RDW worden opgesteld. Als uw auto niet wordt goedgekeurd is het voor u belangrijk dat u een goed en eerlijk advies krijgt. De APK-regels zijn vast, daar kunnen wij niets aan veranderen. Voor de oplossing/reparatie zijn vaak wel keuzes mogelijk. We adviseren u dan graag voor de beste en gunstigste oplossing!

Nooit meer vergeten wanneer uw auto zijn jaarlijkse APK keuring moet ondergaan?

Via deze link komt u op de site van de RDW Hier kunt u via de berichtenbox van mijnoverheid instellen of en hoe u herinnert wilt worden aan de jaarlijkse APK. Onze klanten ontvangen daarnaast altijd van ons – mits u uw mailadres aan ons doorgeeft – ruim op tijd een herinnering. Een tip: maak op tijd een afspraak, zeker tegen de zomer. Uw auto mag 2 maanden voor de vervaldatum reeds worden gekeurd, u verliest dan geen 2 maanden want de APK-datum blijft dan gewoon gelijk.

Maak nu een afspraak
shutterstock_334499147
apk utrecht