APK in Utrecht voor uw auto

Is het tijd voor APK in Utrecht? Neem dan direct contact op met Garage van der Wind. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van een APK keuring in Utrecht. Bij ons krijgt u service van hoge kwaliteit voor een goede prijs. Naast de APK keuringen, kunt u bij ons terecht voor storingsdiagnoses, hybride/EV en verkoop.

Een van onze diensten, is dat wij de APK gratis aanbieden als u bij ons komt voor het jaarlijkse (grote) onderhoud. Onze gediplomeerde keurmeesters voeren de APK keuring altijd uit, zodat u zeker weet dat uw auto veilig genoeg is om de weg op te gaan.

APK in Utrecht bij Garage van der Wind

 • Eerlijke en transparante manier van werken;
 • Hoge kwaliteit;
 • Concurrerende prijzen;
 • Verscheidenheid aan diensten;
 • Officieel erkend diagnosespecialist en hybride/EV specialist.

Is uw auto toe aan een APK in Utrecht? Wacht dan niet te lang en neem direct contact met ons op voor een afspraak. U kunt een afspraak maken via onze website of kom gerust langs bij de garage. We zijn geopend op werkdagen tussen 7:30 en 17:30.

APK voor alle voertuigen

Wij zijn bevoegd om APK uit te voeren aan elk voertuig tot 3500 kg. U kunt bij ons terecht met een benzine, diesel, LPG, hybride, plug-in of volledig elektrische auto. Bij ons kunt u het jaarlijkse onderhoud combineren met de APK. Wij voeren de APK dan gratis uit en u bent uw auto slechts één dag kwijt.

Als een auto niet APK gekeurd is en u er toch mee rijdt, bent u strafbaar. Hier staat een boete op die door zowel de politie, als de Rijksdienst voor het Wegverkeer kunt krijgen. De RDW stuurt u altijd een brief voor de APK vervalt. Dit is ongeveer zes weken voor de vervaldatum. U hebt dan tijd genoeg om een afspraak in te plannen.

Wat is een APK keuring?

APK is verplicht voor elke auto die ouder is dan 3 of 4 jaar, afhankelijk van de brandstofsoort. Er zijn landelijke minimum eisen opgesteld door de RDW. Deze zijn vastgelegd in de wet, wat betekent dat wij hier niet van af kunnen wijken. Indien wij uw auto niet kunnen goedkeuren, krijgt u altijd goed en eerlijk advies. Zo adviseren wij u altijd voor eventuele oplossingen en reparaties. Bij ons krijgt u altijd de best mogelijke oplossing.

Onze overige diensten

Naast een APK keuring in Utrecht, kunt u voor nog veel meer zaken bij onze garage terecht. Deze hebben wij voor u op een rijtje gezet:

 • Onderhoud: u krijgt eerlijk advies, degelijk werk en een goede prijs;
 • Banden: u kunt bij ons terecht voor alle zomer- en winterbanden met korting;
 • Storingsdiagnose: door onze up-to-date kennis en apparatuur kunnen wij storingen uitlezen en verhelpen;
 • Airco onderhoud: een airco moet goed onderhouden worden om problemen te voorkomen;
 • Uitlijnen: een goede uitlijning van de wielen zorgt voor minder brandstofverbruik en de banden slijten minder snel;
 • Chip-tuning: dit zorgt voor meer vermogen, meer trekkracht en een fijnere auto;
 • Motorreiniging: om de motor van uw auto goed op conditie te houden.

Wilt u gebruik maken van een van deze diensten, naast de APK in Utrecht? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen. Voor elke dienst geldt dat u een nette prijs betaalt.

Plan direct een afspraak in

Het is via onze website zeer eenvoudig om gelijk een afspraak bij ons te maken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen. Hebt u verder nog vragen, opmerkingen of wenst u gewoon meer informatie? Dan kunt u gerust het contactformulier invullen. Wij beantwoorden uw vraag graag.