Garagebox in Utrecht huren

Bent u op zoek naar een garagebox in Utrecht? Dan moet u bij Garage Van der Wind in Utrecht zijn. Deze kunt u als opslagruimte gebruiken, of voor de stalling van uw auto. Wij verhuren 45 moderne garageboxen in Utrecht Oost. De afmetingen van de garagebox zijn minimaal 2,70m x 5,50m. Hierdoor is er ruimte genoeg om uw spullen op te slaan of uw auto te stallen.

Onze garage bevindt zich aan de oostrand van Utrecht, vlakbij het Wilhelminapark. Als u er voor kiest om een garagebox te huren in Utrecht en uw auto hier in te stallen, kunt u deze snel naar de garage brengen mocht er wat mee zijn. Wij zijn BOVAG-lid, RDW-erkend en GMTO-diagnosespecialist en GMTO-EV- en hybridespecialist zijn.

De voordelen van Garage Van der Wind

  • Eerlijke en transparante manier van werken;
  • Hoge kwaliteit;
  • Concurrerende prijzen;
  • Verscheidenheid aan diensten;
  • Officieel erkend diagnosespecialist en hybride/EV specialist.

Neem direct contact met ons op om een garagebox te huren in Utrecht. Dit doet u door het contactformulier op deze pagina in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Hebt u nog vragen of wenst u meer informatie? Neem ook dan contact met ons op.

Garagebox huren bij Garage Van der Wind

Wij bieden concurrerende prijzen, ook als het gaat om de verhuur van garageboxen. Onze 45 garageboxen zijn groot genoeg om diverse soorten auto’s te stallen. Hierbij kunt u denken aan oldtimers, cabrio’s, motoren, klassieke auto’s of fietsen. Ook andere spullen kunt u uiteraard gerust in deze garagebox kwijt. Wilt u meer informatie over het huren van een garagebox? Neem dan gerust contact met ons op.

Elektra bij de garagebox

In onze garageboxen is er geen elektra aanwezig. Dit is omdat u in deze boxen niet aan uw auto mag klussen. Wij willen namelijk de overlast voor de buren zoveel mogelijk beperken. Uiteraard mag u uw auto hier wel gewoon stallen. U kunt er dan voor kiezen om uw auto voor het onderhoud naar onze garage te brengen. Wij zijn gespecialiseerd op diverse gebieden als het gaat om het onderhoud aan auto’s. Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden.

De overige diensten van Garage Van der Wind

Wij staan bekend als een betrouwbare autogarage in Utrecht. U kunt bij ons terecht voor diverse diensten, zoals het onderhoud en de reparatie aan uw auto. Tevens kunnen wij storingen oplossen. Verder bieden wij alles wat nodig is om uw auto snel en veilig op de weg te krijgen. U kunt ook bij ons terecht voor een APK keuring. Als u deze combineert met de jaarlijkse onderhoudsbeurt, is de APK gratis. Wij hebben vijf gediplomeerde APK-keurmeesters, die de APK van uw auto uitstekend kunnen uitvoeren.

Verder bent u van harte welkom voor diverse andere onderhoudswerkzaamheden, zoals uitlijnen, uitlezen, aircoservice, motorreiniging , remmenbank en (ruit)schade. Wij hebben hier professionele apparatuur voor, zodat wij alle werkzaamheden aan uw auto tot in de puntjes kunnen uitvoeren. Uw auto is bij ons in goede handen.

Garage huren in Utrecht

Wilt u graag een garagebox in Utrecht huren? Kies dan voor een van de garageboxen van Garage Van der Wind. U kunt contact met ons opnemen voor de garagebox via het contactformulier op deze pagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op, zodat we alles met u kunnen bespreken. Uiteraard is het ook mogelijk om contact met ons op te nemen als u meer informatie wenst, of als u nog vragen hebt over onze garageboxen.

Aanmelden en informatie aanvragen

Garageboxen

GARAGEBOXFOTO2