Storingsdiagnose – GMTO Diagnose- en Hybridespecialist!

Storingen komen helaas voor bij moderne auto’s. Al die elektronica is handig, maar soms ook gevoelig voor storingen. Vaak hoor je dan dat alleen uw merkdealer ingewikkelde storingen kan oplossen. Niets is minder waar!

GMTO-Diagnose specialist

Wij zijn al jaren GMTO-diagnosespecialist EN GMTO-Hybridespecialist. U herkent dat aan ons off. muurschild. Door die jarenlange ervaring weten wij wel beter. Het is bij het oplossen van een storing vooral belangrijk dat de diagnosespecialist goed weet wat hij moet doen. En niet of hij toevallig dealer is van uw merk.

Moderne en complete apparatuur

Omdat wij bij willen blijven volgen wij elk jaar diverse trainingen. Want auto's ontwikkelen ook steeds verder. We hebben veel moderne uitleesapparatuur en ruime ervaring met alle merken (ook nieuwe) auto’s. Daardoor kunnen wij (ingewikkelde) storingen beter oplossen. We maken o.a. gebruik van een moderne 4-kanaals scope. Hiermee kunnen gelijktijdig 4 verschillende signalen gemeten en onderling vergeleken worden. Dat is vooral bij ingewikkelde storingen noodzakelijk.

We hebben meerdere van deze compleet uitgeruste diagnosesystemen met uitgebreide scope beschikbaar. Daarmee kunnen we zelfs onder het rijden signalen uitlezen, vergelijken en zo storingen onder "werk-omstandigheden" opsporen en verhelpen.

Daarnaast maken we gebruik van uitleesapparatuur van o.a. Bosch, Delphi en b.v. de org. VAG-COM. We hopen dat het nooit nodig is, maar heeft uw auto een storing, dan bent u ook daarvoor bij ons aan het juiste adres!

Neem contact op
shutterstock_188590640
shutterstock_773474023