Private lease in Utrecht bij uw eigen garage

Voor private lease in Utrecht bent u bij Garage van der Wind aan het juiste adres. Wij bieden zowel private lease als financial en operational lease (zakelijk) aan. Hiervoor werken wij samen met een landelijk werkende leasemaatschappij. Deze samenwerking tussen een grote leasemaatschappij en een lokale garage biedt u een belangrijk voordeel. U profiteert namelijk van een grote voorraad beschikbare leaseauto’s en ervaart tegelijkertijd het persoonlijke contact met de lokale garagehouder.

Private lease Utrecht bij Garage van der Wind

  • Eerlijke en transparante manier van werken
  • Samenwerking met een landelijk werkende leasemaatschappij
  • Hoge kwaliteit
  • Concurrerende prijzen en goede voorwaarden
  • Grote voorraad aan (elektrische) lease auto’s

Wilt u meer weten over onze private lease in Utrecht? Neem gerust contact op, wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden. U kunt het contactformulier invullen op de website of even bellen naar 030 – 25 16 164.

Meer informatie

De beste lease oplossing voor uw situatie

Hoe wij te werk gaan bij onze private lease in Utrecht? We beginnen met een gesprek waarin u uw wensen kenbaar maakt. Want dat is wat wij belangrijk vinden: uw wensen staan centraal en die wensen helpen ons om u goed te adviseren. Wij streven zo naar een lease oplossing die het beste bij uw situatie past. Leasen is niet voor niks maatwerk: we denken graag met u mee.

Zoals gezegd hebben we een samenwerking lopen met een landelijk werkende leasemaatschappij. Dankzij deze samenwerking kunnen wij snel schakelen, kiezen uit een grote voorraad (snel) beschikbare auto’s en tegelijk professioneel werken.

shutterstock_345801482
navigatie

Private lease Utrecht: rijden voor een vast bedrag per maand

Zonder zorgen rijden in een auto voor een vast bedrag per maand: dat is private lease. Bij private lease zijn alle kosten bij het maandbedrag inbegrepen. Denk hierbij aan onderhoud, reparaties, verzekeringen, schadeherstel, banden, afschrijving, rente en wegenbelasting. Het enige wat u zelf dient te betalen is de brandstof. Dit maakt private lease in Utrecht zeer voordelig en een aantrekkelijke optie voor mensen die wel de luxe van een auto willen ervaren, maar niet per se de lasten willen dragen.

Neem contact op

Verschil met andere manieren van leasen

Leasen kan op verschillende manieren. Private lease is verreweg de meest populaire vorm van leasen in Nederland, maar ook financial of operational lease zijn een optie.

Private vs. Financial

Financial lease wordt veelal zakelijk gebruikt. Het grote verschil ten opzichte van private lease is dat bij financial lease na afloop van het contract de auto het eigendom van de leasende partij is. Bij private lease is dit niet het geval.

Operational lease: zakelijke private lease

Operational lease is in feite niets anders dan private lease, maar dan uitsluitend voor bedrijven en zakelijk rijden. Verder zijn er nauwelijks verschillen tussen operational en private lease.

Eerlijk advies en goede voorwaarden

Natuurlijk wilt u het liefst een goede, betaalbare leaseprijs per maand afspreken met de dealer. Maar daar gaat het niet alleen om, ook eerlijk advies en goede leasevoorwaarden zijn belangrijk. Juist waar het gaat om advies en goede voorwaarden wil en kan Garage van der Wind het verschil maken voor u.

Private lease met inruil in Utrecht

Bij Garage van der Wind heeft u een extra optie: private lease met inruil van uw eigen auto. Dit houdt in dat wij de auto van u overnemen voor een eerlijke prijs. Dit is de inruilwaarde, met dit inruilbedrag kunt u het uiteindelijke leasebedrag aanzienlijk verlagen. Sta jij open voor private lease met inruil van uw eigen auto? Neem dan contact op voor een inruilaanvraag, dan bespreken we de mogelijkheden.

Ontdek de voordelen van leasen

Wat is de beste keuze voor u? Als u een nieuwe auto koopt, is het voordeel dat u deze naar smaak kunt inrichten. Daarnaast kunt u jarenlang in dezelfde auto blijven rijden. Het nadeel is echter dat u een fors aankoopbedrag moet aftikken, en daar komen de kosten voor onderhoud en verzekeringen nog bij. Een auto leasen is een stuk voordeliger, omdat alle kosten zijn inbegrepen. Bovendien heeft u volledige grip op uw autokosten, dus geen verrassingen meer bij de garage. Bij private lease zit u wel vast aan een contract.

In Utrecht is private lease erg in opkomst. Compacte, (elektrische) stadsauto’s zijn favoriet, doordat deze makkelijker te parkeren zijn in een drukke stad als Utrecht en zich qua rijgedrag perfect lenen voor stedelijk rijden. Daarnaast zijn deze auto’s zuinig en licht, waardoor u nog voordeliger uit bent.

Maak gebruik van onze private lease in Utrecht

Wilt u graag een auto leasen bij een autogarage in Utrecht? Bij Garage van der Wind is lease van elk merk, nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto mogelijk. Kies ook voor private lease in Utrecht en maak een afspraak voor een eerste gesprek waarin we uw wensen bespreken. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 030 – 25 16 164. U mag ook gerust een keer langskomen in onze garage in Utrecht.

Veelgestelde vragen over private lease

Wat is private lease?

Private lease is een vorm van autohuur waarbij u maandelijks een vast bedrag betaalt voor het gebruik van een auto. Dit bedrag omvat alle kosten, zoals onderhoud, verzekering, reparaties, afschrijving, rente en wegenbelasting, met uitzondering van brandstof.

Wat is het verschil tussen private, financial en operational lease?

Private lease is voor particulieren en omvat alle kosten met uitzondering van brandstof. Bij financial lease wordt de leasende partij eigenaar van de auto na afloop van het contract, wat voornamelijk voor zakelijk gebruik is. Operational lease lijkt op private lease, maar is bedoeld voor bedrijven en zakelijk gebruik.

Welke onderhoudsdiensten zitten allemaal bij private lease inbegrepen?

Bij private lease zijn onderhoud, reparaties, verzekering, schadeherstel, banden, afschrijving, rente en wegenbelasting inbegrepen. Alleen de kosten voor brandstof dient u zelf te betalen.

Waarom een auto leasen in Utrecht in plaats van kopen?

Het leasen van een auto in Utrecht biedt voordelen, zoals het rijden voor een vast maandelijks bedrag inclusief alle kosten. Bovendien is private lease in opkomst in Utrecht, vooral voor compacte en elektrische stadsauto’s die geschikt zijn voor stedelijk rijden.