Wie zijn wij

Wij zijn sinds 1960 een universeel garagebedrijf aan de (Oost)rand van Utrecht, vlakbij het Wilhelminapark / Diakonessenziekenhuis / Stadion Galgenwaard.

Met een enthousiast en ervaren team van 10 personen staan wij graag voor u klaar voor koop en lease van elk merk nieuwe of gebruikte auto of bedrijfsauto, APK, onderhoud, schadereparatie, ruitreparatie- en vervanging, aircoservice en inbouw van accessoires zoals bluetooth carkits, trekhaak, winterbanden etc.

Daarnaast zijn wij dealer van chiptuning en voertuigvolgsystemen. In 2007 hebben we een tweede bedrijf overgenomen, met een dealerschap van Microcar en Ligier brommobielen, waarmee we specialist zijn voor de provincie Utrecht.Wij hechten aan persoonlijke aandacht en een goede service, wat vaak de basis is voor een lange relatie. De kwaliteit die wij u kunnen bieden wordt o.a. onderstreept door ons lidmaatschap van de brancheorganisatie BOVAG. Daarnaast zijn we RDW erkend voor bedrijfsvoorraad en tenaamstellen en vrijwaren van voertuigen,  erkend diagnosespecialist van GMTO en erkend leerbedrijf van de Innovam.

 

Links het in 1960 gebouwde pand, rechts ons huidige pand.

Sinds 2007 hebben wij een bedrijf overgenomen met een BROMMOBIEL dealerschap van Microcar en Ligier. Brommobielen (45-km auto’s) mag u rijden met een AM-rijbewijs, de oplossing voor mobiliteit zonder autorijbewijs! U kunt bij ons terecht voor de merken Microcar, Ligier, Aixam, JDM, Chatenet en Grekav-Eke. Kijk voor meer informatie op www.brommobielutrecht.nl of klik op onderstaande foto!

005_res

Om ons garagebedrijf zijn 45 garageboxen beschikbaar voor verhuur. De afmetingen verschillen, alle garageboxen zijn ruim genoeg om een grote auto in te stallen. Heeft u hiervoor belangstelling, neemt u dan even contact met ons op: 030-2516164.

Wij hopen dat uw eerste kennismaking met ons via de website de start is voor een langdurige relatie. U bent van harte welkom voor een persoonlijke kennismaking!