Accessoires

Op het gebied van accessoires is o.a. het volgende mogelijk:

navigatie

Navigatie. Wij leveren alle merken en systemen, eventueel inclusief inbouw, of het nu gaat om org. systemen (af fabriek navigatie), of Tomtom navigatiesystemen.

winterbanden-opslag

Winterbanden opslag: Wij bieden ook een opslag voor winterbanden. Zodra u weer de zomer tegemoet rijd.

winterbanden-uitleg

Winterbanden: wij leveren alle merken winterbanden, eventueel complete sets banden inclusief velgen. Complete sets zijn al leverbaar vanaf € 295,00 excl. BTW. Winterbanden hebben vanaf een buitentemperatuur van 7 gr. duidelijk betere rijeigenschappen door een specifieke rubbersamenstelling. Ook de afvoer van water, sneeuw en modder e.d. is door het hierop aangepaste profiel veel beter. Voor de kosten hoeft u het niet te laten: als de winterbanden onder de auto zitten, slijten de zomerbanden niet en andersom. Per saldo kost het u dus weinig extra terwijl u wel veel veiliger rijdt! Wij hebben ook mogelijkheden voor de opslag van uw winterwielen.

sneeuwkettingen-verhuur-leveren

Sneeuwkettingen verhuur / leveren

dakdragers-ed

Levering van losse accesoires: dakdragersets, bagage- en ski-boxen, sneeuwkettingen, etc.

dakraam

Inbouw open daken, handbediend, elektrisch, met of zonder zonwering, alles kan!

fietsendragers

Fietsendragers

trekhaak-monteren

Trekhaken. 7-polig of 13-polig (caravan-aansluiting), levering voor elk merk/type auto. Ook een trekhaak met afneembare of wegklapbare kogel is mogelijk. Wij leveren iedere trekhaak standaard compleet met 3e kentekenplaat. Wilt u weten wat uw auto geremd of ongeremd mag trekken, klik dan hier.