Sluiten

Weet waar uw voertuig is!

Track en Trace is onderdeel van Regent Mobile Security en samen maken we ons hard voor een veilige leefomgeving, met name voor uw mobiele objecten.

Inloggen

030 - 2516164 |
BrommobielMultiRegent
inlog track & trace

Accessoires

Op het gebied van accessoires is o.a. het volgende mogelijk:

* Navigatie. Wij leveren alle merken en systemen, eventueel inclusief inbouw, of het nu gaat om org. systemen (af fabriek navigatie), of Tomtom navigatiesystemen.
image1simages

* Trekhaken. 7-polig of 13-polig (caravan-aansluiting), levering voor elk merk/type auto. Ook een trekhaak met afneembare of wegklapbare kogel is mogelijk. Wij leveren iedere trekhaak standaard compleet met 3e kentekenplaat. Wilt u weten wat uw auto geremd of ongeremd mag trekken, klik dan hier.

* Lichtmetalen velgen, levering van o.a. OZ, DEZENT, DOTZ, ENZO, MANGELS enz. Leverbaar in alle maten vanaf 14 inch. Bel ons voor meer informatie.

* Winterbanden: wij leveren alle merken winterbanden, eventueel complete sets banden inclusief velgen. Complete sets  zijn al leverbaar vanaf  € 295,00 excl. BTW.  Winterbanden hebben vanaf een buitentemperatuur van 7 gr. duidelijk betere rijeigenschappen door een specifieke rubbersamenstelling. Ook de afvoer van water, sneeuw en modder e.d. is door het hierop aangepaste profiel veel beter. Voor de kosten hoeft u het niet te laten: als de winterbanden onder de auto zitten, slijten de zomerbanden niet en andersom. Per saldo kost het u dus weinig extra terwijl u wel veel veiliger rijdt! Wij hebben ook mogelijkheden voor de opslag van uw winterwielen.

* Aircoservice. Wij verzorgen voor u de inbouw, reparatie en het reguliere onderhoud aan uw autoairco. Een aircocheck, interieurfilter vervangen, vullen van uw airco: wij doen het allemaal.

* Inbouw open daken, handbediend, elektrisch, met of zonder zonwering, alles kan!

* Levering van losse accesoires: dakdragersets, bagage- en ski-boxen, sneeuwkettingen, etc.

* Staat uw wens hier niet bij, bel ons dan! Wij kijken of wij uw wens kunnen realiseren.