Storingsdiagnose – GMTO Diagnose- en Hybridespecialist!

Storingen komen helaas voor bij moderne auto’s die vol zitten met elektronica. Het veel gehoorde fabeltje is dan dat alleen uw merkdealer ingewikkelde storingen kan oplossen.

Niets is minder waar! Als GMTO-diagnosespecialist EN GMTO-Hybridespecialist (herkenbaar aan ons off. muurschild) weten wij wel beter. Bij het oplossen van een storing is het vooral belangrijk dat de diagnosespecialist goed weet wat hij moet doen en niet of hij toevallig dealer is van uw merk. De diverse jaarlijkse trainingen, aangevuld met zeer moderne uitleesapparatuur en ruime ervaring met alle merken (ook nieuwe) auto’s zorgen ervoor dat wij storingen effectief te lijf kunnen gaan. Ook complexe storingen zijn op te lossen, o.a. doordat we gebruik maken van een moderne 4-kanaals scope. Hiermee kunnen gelijktijdig 4 verschillende signalen gemeten en onderling vergeleken worden, wat vooral bij ingewikkelde storingen noodzakelijk is. We hebben meerdere van deze compleet uitgeruste diagnosesystemen met uitgebreide scope beschikbaar.

Daarnaast maken we gebruik van uitleesapparatuur van o.a. Bosch, Delphi en b.v. de org. VAG-COM uitleesapparatuur. We hopen dat het nooit nodig is, maar heeft uw auto een storing, dan bent u ook daarvoor bij ons aan het juiste adres!

slide-oldtimer-1
slide-werkplaats-1