Sluiten

Weet waar uw voertuig is!

Track en Trace is onderdeel van Regent Mobile Security en samen maken we ons hard voor een veilige leefomgeving, met name voor uw mobiele objecten.

Inloggen

030 - 2516164 |
BrommobielMultiRegent
inlog track & trace

Lease

Weleens aan leasen gedacht?

Ook dan kunnen wij wellicht iets voor u betekenen! Wij hebben de mogelijkheid om online een offerte voor u te maken, geheel op maat voor uw situatie. Alle vormen van lease zijn bespreekbaar, van financial lease tot full operational lease, waarbij u alle rompslomp uit handen wordt genomen. Indien gewenst kunnen verzorgen wij een voorloopauto als de bestelde auto te lang op zich laat wachten.

Wij bieden u zelfs de mogelijkheid uw huidige auto in te ruilen als u een lease-auto bij ons besteld! Hiermee voorkomt u dat u met twee auto’s blijft zitten, of dat u veel tijd en energie moet steken in het zelf “slijten” van uw auto.

De voordelen van lease op een rij:

– Geen uitgebreide papierwinkel, u ontvangt elke maand één factuur voor alle autokosten.
– Geen investering. U houdt hierdoor meer financiële armslag.
– Alle autokosten heeft u vooraf in beeld, dus geen tegenvallers zoals onverwacht hoge reparatiekosten of een tegenvallende restwaarde.
– Vervangend vervoer bij langdurige reparaties.

Voordelen lease bij Garage van der Wind:

1. U kunt bij ons elk merk leasen, u hoeft dus niet steeds van garage te wisselen.
2.  Uw garage bij u om de hoek, zelfs bij uw lease-auto!
3.  Al vanaf de eerste fase van het leasetraject denken wij met u mee, te beginnen bij het kiezen van een merk/type auto. Dit kunnen wij – als onafhankelijk autobedrijf – als geen ander!
4.  Bij ons kunt u zelfs op een lease-auto uw huidige auto inruilen! Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe – en of –  u uw huidige auto kwijtraakt.
5.  Alles is bespreekbaar zoals (direct) vervangend vervoer, brandstofpas (evt. ook tanken in het buitenland), een voorloopauto,  maar ook inbouw of zelfs overbouw van accessoires, wij verzorgen maatwerk voor u.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over de voordelen van lease voor u, neemt u dan contact met ons op. Indien gewenst kunnen wij u dan snel een scherp aanbod doen.