Garagebox in Utrecht huren

Bent u op zoek naar een garagebox in Utrecht? Dan bent u bij Garage van der Wind in Utrecht aan het juiste adres. Deze garagebox kunt u als opslagruimte of voor de stalling van uw auto gebruiken. Wij verhuren 45 moderne garageboxen, waarvan de afmetingen van de garagebox minimaal 2,70m x 5,50m zijn. Hierdoor is er ruimte genoeg om uw spullen op te slaan of uw auto te stallen.

Onze garage bevindt zich in Utrecht-Oost, vlakbij het Wilhelminapark. Als u ervoor kiest om een garagebox te huren in Utrecht, kunt u deze snel naar onze garage brengen mocht er wat mee zijn. Wij zijn BOVAG-lid, RDW-erkend en GMTO-diagnose specialist en GMTO-EV- en hybride specialist zijn. Heeft u vragen of wilt u graag een auto garage huren in Utrecht? Neem contact op door ons contactformulier in te vullen.

Garagebox in Utrecht huren: de voordelen van Garage van der Wind

  • Eerlijke en transparante manier van werken
  • Hoge kwaliteit
  • Concurrerende prijzen
  • Verscheidenheid aan diensten
  • Officieel erkend diagnose specialist en hybride/EV-specialist

Zeer ruime garageboxen

Bij ons is uw auto in goede handen. Wij bieden concurrerende prijzen, ook als het gaat om de verhuur van een garage box in Utrecht. Onze 45 garageboxen zijn groot genoeg om diverse soorten auto’s te stallen. Hierbij kunt u denken aan oldtimers, cabrio’s, motoren, klassieke auto’s of fietsen. Ook andere spullen kunt u uiteraard gerust in deze garagebox kwijt. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een garage huren in Utrecht? Neem dan contact met ons op.

Geen elektra in de garagebox

In onze garageboxen is er geen elektra aanwezig. Dit is omdat u in deze boxen niet aan uw auto mag klussen. Wij willen namelijk de overlast voor de buren zoveel mogelijk beperken. Uiteraard mag u uw auto hier wel gewoon stallen. Zijn er toch mankementen aan uw auto? U kunt er dan voor kiezen om uw auto voor onderhoud naar onze garage te brengen. Wij zijn gespecialiseerd op diverse gebieden als het gaat om de onderhoud van auto’s. Zo staan wij u graag te hulp bij de verhuur van een garagebox in Utrecht, maar ook met onze deskundige autoservice.

De diensten van Garage van der Wind

Wij staan bekend als een betrouwbare autogarage in Utrecht. U kunt bij ons terecht voor diverse diensten, zoals het onderhoud en de reparatie aan uw auto. Tevens kunnen wij storingen oplossen. Verder bieden wij alles wat nodig is om uw auto snel en veilig op de weg te krijgen. U kunt ook bij ons terecht voor een APK-keuring. Als u deze combineert met de jaarlijkse onderhoudsbeurt, is de APK gratis. Wij hebben vijf gediplomeerde APK-keurmeesters, die de APK van uw auto uitstekend kunnen uitvoeren.

Verder bent u naast de verhuur van een garagebox in Utrecht van harte welkom voor diverse andere onderhoudswerkzaamheden. Enkele voorbeelden hiervan zijn: uitlijnen, uitlezen, aircoservice, motorreiniging , remmenbank en (ruit)schade. Wij hebben hier professioneel apparatuur voor, zodat wij alle werkzaamheden aan uw auto tot in de puntjes kunnen uitvoeren.

Huur een garagebox in Utrecht

Wilt u graag een garagebox huren in Utrecht? Kies dan voor een van de garageboxen van Garage van der Wind. U kunt contact met ons opnemen voor de garagebox via ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op, zodat we alles met u kunnen bespreken. Liever een e-mail sturen of bellen? Dat is ook mogelijk. U kunt een e-mail sturen naar info@garagevanderwind.nl of direct bellen naar 030 – 25 16 164. Uiteraard is het ook mogelijk om contact met ons op te nemen als u meer informatie wenst over een garage huren huren in Utrecht of onze diensten.

Aanmelden en informatie aanvragen

Garageboxen

garagebox utrecht huren